aparate foto digitale

Friday, June 24, 2011

Femeile si reactiile barbatilor...

      Mergeam azi catre lucru cand din sens opus apare o domnisoara eleganta, supla demna de un podium de prezentare a modei, trece pe langa mine vorbind la telefon grabita probabil catre o intalnire (in foto nu este domnisoara in cauza). La vreo 10 metri in spate doi muncitori "serveau" cafeaua si tigara de dimineata privind inmarmuriti dupa acea domnisoara, ajung in dreptul celor doi cand deodata aud:
"ci sanatoasa îi animala" (diacriticele lipsa sunt pentru intonatie)
     Deci asa ceva...cat de multa minte iti trebuie ca sa debitezi asa "compliment", putem cataloga aceasta reactie specifica speciei humanoide BARBAT.
     Ma inspir si eu din Seinfeld, chiar atat poate gandi un barbat, adica, am ajuns pe luna ce naiba, cand treci cu masina pe langa o domnisoara "bine echipata" creierul tau(daca esti barbat cititorule) nu face altceva decat sa dea comanda mainii sa apese pe claxon in 0.034 secunde din momentul contactului vizual. Ce crede fiecare barbat ca femeile ies la plimbare cu un counter in buzunar cu care sa bifeze cate claxoane primeste de la punctul A la punctul B?
      Personal nu am vazut/auzit niciodata femei care conduc masini sa claxonexe dupa barbati pe strada, astept si eu reactii/comentarii.

Ana Maria

    Buna ziua, ma numesc Ana Maria si tocmai am implinit 5 saptamani. Tati s`a hotarat sa ma arate lumii prin intermediul internetului (desi pe mine nu m`a intrebat nimic). Iata si o fotografie facuta tot de el in care m`a prins intr`o ipostura mai putin comuna pentru mine (de obicei dorm sau "tip" la mami sa`mi dea de mancare).
    Singurele activitati cu care ma pot lauda deocamdata cred ca sunt dintre cele mai comune: piș, câh, băiță, somn, papa și plimbare; toate alaturi de mami, cateodata mai apare si tati, desi cred ca si el ar vrea sa poata fi mai des langa noi.
     Bunicii au fost pe la noi, bine cred ca mai mult pentru mine (vin sa ma streseze), inca nu am voie la jucarii de plus sau chestii de astea asa ca singurele cadouri pe care le primesc sunt scutece (abea astept sa scap de ele).
     Inca nu am prieteni de plimbare sau de joaca sau daca am eu nu i`am vazut, inca, totusi ma inteleg bine cu mami. Ne mai certam noi cand e vremea de papi dar ne impacam repede.
    Cam atat deocamdata ca maaa iaaaa zzzzzzzzz............